Chráníme Vaše cennosti

telefon

+420 596 967 954
+420 724 178 087

E-mail

info@staba-servis-antikor.cz

Povrstvení rotoru
CZ vlajkaGB vlajka
Už více jak 20 let tradice SSA

GDPR - General Data Protection Regulation

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů


Společnost STABA-SERVIS ANTIKOR, spol. s r o. klade velký důraz na dodržování obecného nařízení GDPR a v rámci činností, které provádí, dodržuje základní zásady pro nakládání s osobními údaji, kterými jsou:

V případě, pokud byste se rozhodli uplatnit jakékoliv ze svých práv v oblasti ochrany osobních údajů, prosím kontaktujte nás na e-mailové adrese: info@staba-servis-antikor.cz

Vaše práva jsou následující:

V případě, že byste nebyli spokojeni s naší reakcí na uplatnění Vašich práv, nebo bychom nedodrželi stanovený termín odpovědi (max. 30 dní) máte právo podat stížnost na dozorový úřad, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Adresa:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7
web: www.uoou.cz
e-mail: posta@uoou.cz

Aktuálně:

Vzdělávání zaměstnanců

Vzdělávání našich zaměstnanců pro posílení specifických kompetencí v oblasti těžké protikorozní činnosti

Nové technologie

Rozšířili jsme nabídku ochrany proti korozi a nové technologie

Certifikát SCC (Safety Certificate Contractors)

V únoru 2014 proběhla úspěšně certifikace podle německé normy
SCCP - Version 2011

Sídlo firmy:
Knížecí 173/12
709 00 Ostrava-Nová Ves

 

Kancelář a korespondenční adresa:
Mírové náměstí 160/2
703 00 Ostrava-Vítkovice
Tel.: +420 596 967 954
Tel.: +420 724 178 087
Fax: +420 596 967 955
E-mail: info@staba-servis-antikor.cz
www.staba-servis-antikor.cz

 

Provozovna:
PZ Královský vrch č.p. 1970
432 01 Kadaň
Tel.: +420 474 331 514
Tel.: +420 606 711 415 
Fax: +420 474 331 515

Partneři:

Sheram Oberflächentechnik GmbHO3 LázněRothschild Palace